Index / Hírek / XVII. Nemzetközi Vad- és Halételfőző Verseny Széphalmon

XVII. Nemzetközi Vad- és Halételfőző Verseny Széphalmon

Pörköltek, halászlevek és igazi ételkülönlegességek is készültek a 17. Nemzetközi Vad- és halételfőző Versenyen. A Széphalmi Kossuth-kertben megrendezett gasztronómiai eseményen idén is vadásztársaságok, cégek, intézmények, baráti társaságok mutatták meg szakácstudományukat határon innen és túlról. A főzőverseny jól ezúttal is megmutatta a csapatok kreativitását illetve Zemplén gasztronómiájának sokszínűségét.

Ajánljuk

Abaúj és Zemplén októberben hivatalba lépett polgármesterei találkoztak Sárospatakon

Sárospatak adott otthont annak a találkozónak, melyre Abaúj és Zemplén polgármestereit várta Dr. Hörcsik Richárd …